Inkoop van gebruikte goederen - Pandjeshuis Cash-Direct koopt uw sieraden voor de hoogste prijs
Direct de hoogste prijs voor uw goud, oud goud, sloopgoud en gouden munten? Pandjeshuis Cash-Direct is hét adres voor goudinkoop in Limburg. Kom langs in Sittard
goud, zilver, pandjeshuis, sittard, limburg, sloopgoud, reparatie, oud goud, munten, sieraden, motervoertuigen, diamanten, ring, ketting, verpanding, inkoop, verkoop, geld, lenen, goudprijs, zilverprijs
14899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14899,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15693
 

Inkoop van gebruikte goederen

De hoogste prijs

Wilt u uw gouden sieraad dat al jaren in uw lade of kast ligt verkopen? Heeft u snel geld nodig of heeft u een extra buffer nodig voor uw vakantie? Misschien heeft u nog een gouden of zilveren muntverzameling liggen die u graag van de hand doet? In ieder geval bent u hiervoor bij Cash-Direct aan het juiste adres. Wij kopen uw sieraden en gebruiksvoorwerpen van goud en zilver. Of ze nu oud, nieuw, kapot of héél zijn, u krijgt bij ons de hoogste prijs. Dagelijks vernieuwen wij onze prijslijst aan de hand van de actuele zilver- en goudkoers. 

Inkoop van duurzame sieraden

Wij zijn een juwelierszaak gespecialiseerd in het kopen van goud, zilver en diamanten (zowel los als in sieraad). Wij kopen hele of kapotte sieraden en zijn bijzonder gespecialiseerd in het aankopen van oude en antieke juwelen of sieraden. U kunt bij ons ook terecht met uw muntgoud (gouden munten en penningen), tandengoud, sloopgoud of industrieel goud en zilver. Verder kopen wij ook platina, merkhorloges (bijvoorbeeld Cartier, Rolex, Patek Philippe), zilveren voorwerpen zoals bestek, theepotten, schalen enzovoorts. 

Directe financiering

Bij inkoop van uw goederen bieden wij een directe financiering tegen contante betaling of betaling via internet bankieren. Hierdoor heeft u zekerheid te verkopen zonder ingewikkelde voorwaarden. Met een snelle uitbetaling, een goede garantie en discretie voor al onze klanten garanderen wij een optimale service. Kom langs in onze showroom voor een gratis taxatie zonder verkoopverplichting. Alle inkoop is gegarandeerd tegen de hoogste zilver- en goudkoers van heel Limburg. Voor goudverkoop of goudinkoop in Limburg moet u bij Cash-Direct in Sittard zijn.

Platina inkoop

Heeft u sieraden, baren of munten van platina die u graag wilt verkopen? U kunt ons dan het beste even bellen over de actuele inkoopprijs. De kosten van verwerking zijn sterk afhankelijk van de vorm (baren, munten, sieraden, industrieel) en de hoeveelheid. Hierdoor verschilt de inkoopprijs per gram per vorm. De prijs van platina komt op de internationale markt tot stand door vraag en aanbod. De actuele koers kan daarom fluctueren. Doordat het erg zeldzaam is en veel minder wordt toegepast in sieraden komen wij het als edelmetaalhandel ook niet veel tegen. Wij kopen het echter wel in, in de vorm van sieraden, munten of baren, maar ook industrieel (afval).

 • Waarom cash-direct?

  • Wij zijn het juiste en betrouwbare adres voor de inkoop van oud goud
  • Wij bieden hoogste actuele koers volgens onze dagelijks vernieuwde prijslijst.
  • Bij ons géén indicatieve koers, géén lokprijzen. U krijgt wat u ziet.
  • Verzilver nu uw overwaarde en ontvang direct contant geld.
  • Ontvang direct geld voor als extra buffer voor vakantie, rekeningen of om uzelf met iets moois te verwennen.
  • Sieraden en gebruiksvoorwerpen of muntverzamelingen van goud en zilver, oud of nieuw, kapot of héél. Wij kopen deze tegen de hoogste actuele koers.
  • Direct contant geld, of op uw verzoek bankoverschrijving.
  • Inkoop Marokkaans, Surinaams, Turks goud.
  • Nederlands, al dan niet, gekeurd.
  • Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig legitimatiebewijs (ID- kaart, paspoort of rijbewijs).
  • Discrete, snelle afhandeling, zonder afspraak in beveiligde omgeving.
  • Vrijblijvende taxatie zonder verkoop verplichting.
  • Géén aankoop of inruilverplichting nieuw te kiezen sieraad.
  • Géén aftrek: smelt-, toets-, en administratiekosten.
  • Géén extra aftrek: i.v.m. niet officiële Nederlands gekeurde sieraden..
  • Alle sieraden worden in eigen atelier omgesmolten en doorverkocht op de wereldmarkt.